Προσφορές

ADVANCE - ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ - ΓΑΤΩΝ

vetdoc.gr advance dog veterinary diets

 Οι κλινικές δίαιτες - ειδικές τροφές σκύλων και γάτων της Advance, διαθέσιμες  στο pet shop στο κτηνιατρείο μας στη Θεσσαλονίκη ( στα κτηνιατρεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης ). Οι κτηνίατροι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη για την περίπτωση του ζώου σας. 

Αναλυτικά θα τις δείτε εδώ

 

BOZITA NATURALS ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ

Όλη η σειρά τροφές σκύλου Bozita Naturals είναι διαθέσιμες στο pet shop στο κτηνιατρείο μας ( στα κτηνιατρεία στην Θεσσαλονίκη με έκπτωση

Θα τις δείτε

Ξηρή τροφή     εδώ

Κονσέρβες       εδώ

CARNILOVE - ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ - GRAIN FREE - ΣΚΥΛΟΥ

vetdoc.gr brit carnilove dog grain free holistic food

Η Carnilove είναι ολιστική - Grain Free τροφή σκύλου με υψηλή πρωτείνη

Η CARNILOVE περιέχει 70% κρέατα άγριου προέλευσης και 30% Φρούτα του Δάσους, λαχανικά και βότανα. Είναι Grain-free και potato free.
Η μεγάλη ποικιλία των προσεκτικά επιλεγμένων κρεάτων άγριου προέλευσης, όπως ταράνδος, πάπια, φασιανός, γαλοπούλα, αρνί, αγριογούρουνο και  σολομός, αντιστοιχούν στη σύνθεση της φυσικής λείας και εξασφαλίζουν την πρόσληψη των σημαντικών αμινοξέων.
Τα φρούτα του δάσους, τα λαχανικά, άγρια μούρα και τα βότανα είναι φυσικές πηγές σημαντικών βιταμινών, αντιοξειδωτικών και άλλων απαραίτητων θρεπτικών συστατικών
Η Carnilove είναι διαθέσιμη στο pet shop στο κτηνιατρείο μας ( στα κτηνιατρεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη )
Αναλυτικά θα τις δείτε εδώ

EQUILIBRIO - ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ - ΓΑΤΑΣ

vetdoc.gr equilibrio dog cat superpremium food

Οι Superpremium τροφές σκύλου και γάτας Equilibrio είναι διαθέσιμες με έκπτωση 13% στο pet shop στο κτηνιατρείο μας ( στα κτηνιατρεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη )

Αναλυτικά θα τις βρείτε ( σκύλου ) εδώ και ( γάτας ) εδώ

 

FLEXI ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΚΥΛΟΥ

vetdoc.gr flexi vario Content

Η κορυφαία εταιρία κατασεκυής αυτόματων, επαναφερόμενων οδηγών, η Γερμανική Flexi έχει ανανεώσει ολοκληρωτικά τη γκάμα της.

Οι νέοι αυτόματοι οδηγοί σκύλου Vario και New Classic είναι διαθέσιμοι σε εξαιρετικές τιμές στο pet shop στο κτηνιατρείο μας ( στα κτηνιατρεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη )

Αναλυτικά θα τους δείτε εδώ

Our website is protected by DMC Firewall!