Η τροφή θεραπείας της SANIMED για σκύλους, επίσης γνωστή ως SANIMED Curative (Θεραπευτική) παρασκευάζεται με υψηλής ποιότητας, φυσικά υλικά που έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους και διαμορφώνεται ως προς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων διαταραχών.

SANIMED Curative έχει αναπτυχθεί από τον καθηγητή Δρ Ηρ. Anton Beynen ειδικά για σκύλους με πέτρες της ουροδόχου κύστης, ηπατική ανεπάρκεια, παχυσαρκίας και άλλων διαταραχών. Για το λόγο αυτό η τροφή πρέπει να δίνεται μόνο μετά από σύσταση των κτηνιάτρων.

Οι  ειδικές τροφές - κλινικές δίαιτες για σκύλους  της Ολλανδικής SANIMED είναι άριστης ποιότητας και διατίθενται σε πολύ καλή τιμή  στο κτηνιατρείο μας ( στα κτηνιατρεία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ). Η γευστικότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους, που επιτρέπει τη χορήγηση τους στη μεγαλύτερη πλειοψηφία των άρρωστων ζώων, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα για ανάρρωση είτε για σταθεροποίηση σε περιπτώσεις ευαισθησίας. Οι κτηνίατροι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη για το πρόβλημα του σκύλου σας.

SANIMED - ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ - ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

24h.gif

SANIMED ATOPY ΤΡΟΦΗ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΣΚΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

(SKU: )
Περιβαλλοντική αλλεργία (ατοπία) και αλλεργία ...

Τιμή πώλησης: 22,50 €
3-5d.gif

SANIMED RENAL ΤΡΟΦΗ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ

(SKU: )
Sanimed Renal ειδική τροφή - κλινική δίαιτα για ...

Τιμή πώλησης: 17,50 €

ΕΤΑΙΡΙΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ - ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd