Υψηλής ποιότητας σαμαράκια σκύλου Bellomania

Τα υποαλλεργικά σαμαράκια σκύλων από την BELLOMANIA πείθουν με την ευκολοφόρετη, άνετη, δυναμική και σπορ εμφάνιση τους. Κάθε σαμαράκι στεγνώνει γρήγορα γίνεται για εσάς και τον σκύλο σας με πολλή φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια χειροποίητα και προσαρμόζονται - ρυθμιζονται - ιδανικό για μικρές και μεγάλες φυλές.

Τα λουριά έχουν ανακλαστικές λωρίδες για να δημιουργήσουν την καλύτερη ορατότητα στο σούρουπο, και τα μεταλλικά μέρη που είναι κολλημένα μεταξύ τους και να παρέχουν τη δύναμη και την ικανότητα διατήρησης του σχήματος. Η χρήση των διπλών, υψηλής ποιότητας ραφών προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και αντοχής.

Τα λουριά στο στήθος και τα πλευρά έχουν επένδυση από μαλακό, φιλικό προς το δέρμα νεοπρένιο και έτσι διασφαλίζεται η βέλτιστη άνεση. Νεοπρένιο είναι γρήγορο στο στέγνωμα και ανθεκτικά στο νερό και βοηθά στην πρόληψη των αλλεργιών. Ερεθισμούς του δέρματος μετά από δραστηριότητα στο νερό μειώνονται σημαντικά με την ιδιότητα ταχείας ξήρανσης από νεοπρένιο. Κάθε πλεξούδα υποστηρίζεται με νεοπρένιο και είναι εργονομικά σχεδιασμένο για την πρόληψη του πόνου ή της ζημίας από το κατοικίδιο ζώο σας και να προστατεύσει τις αρθρώσεις των ανθρώπων.

Για τα πολυτελή, ανθεκτικό, ελαφρύ και ρυθμιζόμενα σαμαράκια σκύλων της BELLOMANIA δεν υπάρχουν όρια: εύκολα να καθαριστούν και ανθεκτικά σε βρωμιά που προσφέρουν καθημερινή διασκέδαση. Αυτά τα χειροποίητα σαμαράκια σκύλων δεν είναι μόνο λειτουργικά, αλλά όμορφα. 

Διαθέσιμα στο pet shop στο κτηνιατρείο μας στη Θεσσαλονίκη ( στα κτηνιατρεία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη )

ΕΤΑΙΡΙΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ - ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

DMC Firewall is a Joomla Security extension!