Τρόποι αποστολής

Τρόποι και Έξοδα Αποστολής -Παράδοση Παραγγελιών

 Η αποστολή της παραγγελίας σας:

Έως 2 κιλά  γίνεται με ELTA Courier με κόστος €2,6 (με το ΦΠΑ)

Για κάθε επιπλέον Kg υπάρχει χρέωση €0,85 (με το ΦΠΑ)

Για μεγάλες συσκευασίες καλό θα είναι να μας υποδείξετε τον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, ΚΤΕΛ, courier η άλλο τρόπο).
Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα
Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσης τους, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.
 
Σε κάθε περίπτωση τα όποια κόστη μεταφοράς των προϊόντων από την εταιρεία προς οποιοδήποτε σημείο παράδοσης δεν συνδέονται και δεν μπορούν να αλλάξουν τις τιμές των προϊόντων όπως αυτές αναγράφονται στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας.
Δεδομένου ότι στο site αναρτώνται πάρα πολλά προϊόντα με την τιμή κάθε προϊόντος μαζί με το ΦΠΑ, ενδέχεται να γίνει λάθος στην αναγραφή της τιμής κάποιου προϊόντος είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Αν η πραγματική τιμή είναι μικρότερη της αναγραφόμενης τότε θα σας αποστείλουμε τα προϊόντα με χρέωση της μικρότερης τιμής. Αν η πραγματική τιμή είναι μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το αν επιθυμείτε να το αγοράσετε ή όχι.
Το PET SHOP του κτηνιατρείου μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές των προϊόντων, χωρίς βέβαια αυτό να επηρεάζει τα προϊόντα που έχετε ήδη παραγγείλει.
Για κάθε περίπτωση που δεν δύναται να αποσταλεί το προϊόν εντός της συμφωνηθείσης προθεσμίας λόγω ανωτέρας βίας ( απεργία κλπ) θα σας ενημερώνουμε άμεσα και θα σας επιστρέψουμε άμεσα τα χρήματα.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!